17.04.2019 г., 11:03 ч.

Книжки 

  Поезия » Философска
530 2 3

Книжки шарени, красиви!

Опознавам с Вас света. 

Историята на Земята

преминава кат река –

в моята ръка! 

 

Бързам, да чета. 

Всеки миг да уловя –

принцеси, животни, самодиви – 

да спася! 

 

Иначе, не ще заспя! 

 

Книжки мои, мили! 

Давате ми сили. 

Без крила, без лъжи –

животът ми да продължи! 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??