24.05.2020 г., 22:19 ч.  

Кое е ценно? 

  Поезия » Философска
697 0 0

Ще подадеш ли ти ръка

на човек в беда, в нужда,

ще утешиш ли друг в тъга,

или думата "добро" за теб е чужда?

 

Би ли предал приятел

в името на изгодата своя?

Прагматик ли си, или мечтател,

хлябът ли е важен, или звездите в безброя?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??