22.01.2009 г., 19:29 ч.

Кое е несравнимо 

  Поезия
562 0 4
Горещ гранит,
сатен ефирен -
и две тела,
облени в топлина,
това е несравнимо...
И жива изворна вода
във всяка клетка на страстта,
това е несравнимо...
И две сърца,
и две души,
събрани като в сплав -
това е несравнимо...

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??