20.09.2014 г., 10:03 ч.

Кога 

  Поезия » Любовна
585 0 0


Кога отиде си любовта ни,
изплъзна се като шепа пясък от дланта ни...
Кога свърши тази приказка,
проклинам съдбата ни - дръзка...

Кога спря в нощите да ме сънуваш,
тихо името ми да бълнуваш...
Кога в леден къс превърна си сърцето,
изстинаха и целувките под небето...

Кога отново прегръдките ти топли,
ще успокоят моите вопли... 
Кога да кажа на сърцето,
отмина тежкото бреме - проклето...

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??