3.07.2007 г., 20:58 ч.

Кога ще се случи? 

  Поезия
847 0 18
Проскърцват мислите - ръждясали и вехти.
Едно и също всеки ден предъвкваме.
Като прожектори в мъглата светят
очите на смълчаното разсъмване.
Работим с неохота и наужким.
Ядем и спим, понякога се влюбваме,
понякога се чувстваме ненужни...
Едно и също - утро... залез... съмване...
Кога ли ще разчупи тишината
голямата любов - като стихия,
ще връхлети деня ни ураганен вятър
и делника спокоен ще разбие?
Поне веднъж в живота трябва да се случи.
Поне веднъж в живота човек да е безумен.
Не да се моли за любов - като бездомно куче,
а с шепи да гребе от щастието лудо!

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??