5.03.2008 г., 21:52 ч.

Когато 

  Поезия
488 0 1

КОГАТО

 

Когато ти поискаш да съм твоя,

всяко чувство за вина и свян ще победя.

Като нежна фея – каквото пожелаеш –

всичко ще изпълня…

Във обятията ти силни ще се преродя!!!

 

 

 

 

 

Когато ме желаеш – позвъни ми -

аз ще дойда… Изчакай само час…

Не ще посмея дори да ти откажа.

Не мога –

безсилна съм пред мъжката ти власт!!!

 

 

 

 

Когато дойде краят да ми се наситиш

и на небето се превърнеш

във слънце без лъч светлина…

Единствено от теб ще искам -

бъди на спомените мои звезден

прах!

 

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??