19.09.2009 г., 0:54 ч.

Когато... 

  Поезия » Философска
456 0 5

Когато те боли от тишината

и всичко в теб крещи...

Когато се боиш от тъмнината

и  свещите как стапят се следиш...

 

Когато поглед рееш без посока,

а много ги усещаш зад гърба...

Когато плачеш без сълзи

и слушаш как навън вали...

 

Когато си забравил кой си,

а името си често пишеш...

Когато си останал без мечти,

а да живееш  искаш още...

 

Тогава просто си кажи:

"Аз продължавам,

огън в мен гори".

А ти?...

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??