21.06.2009 г., 22:07 ч.

Когато 

  Поезия » Друга
665 0 21

 

 

когато

невъзможното
е само
избор
на мисъл

е много
възможно
в края
на безкрая
да има
едно начало

и безброй
изходи

тогава когато
повярваш
че е
възможно

тогава

безброят
е избор
за възможен изход
на мисълта

 

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??