Когато
Когато навън небето тъмнее
и бавно изгрява луната...
звездите тогава тихо се смеят
и ето - настъпва нощта...
Тогава вечер аз идвам при теб
с моите мисли за тебе...
недостижими, мечтите
политат тогава - аз те търся
в нощта, но любовта ни
несбъдната зная...
тогава се смее с звездите сама!
Аз не вярвах, че мога за тебе
да мисля - да те търся в моите
мечти - далечен блян оставаш
ти, за мене недостижим в моите
мечти!...
Когато навън небето тъмнее
и бавно изгрява луната...
звездите тогава тихо се смеят
и ето - настъпва нощта!...
© Катя Всички права запазени