3.01.2014 г., 10:09 ч.

Когато... 

  Поезия » Бели стихове
545 0 0

Когато нямам любовта Му,

не мога да дам любовта,

която познава неведомите пътища.

 

"Обичай ме!", каза

цветето на пътника.

Ала водата в меха отровна е.

По други пътища небето е негов другар.

 

© Анастас Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??