Jan 3, 2014, 10:09 AM

Когато... 

  Poetry » White poetry
546 0 0

Когато нямам любовта Му,

не мога да дам любовта,

която познава неведомите пътища.

 

"Обичай ме!", каза

цветето на пътника.

Ала водата в меха отровна е.

По други пътища небето е негов другар.

 

© Анастас Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??