10.03.2010 г., 16:28 ч.

Когато... 

  Поезия » Философска
839 0 4

Mорето е от пясък и е бурно,
погълнало е хиляди скали,
сама да го преплуваш ще е трудно,
покълналата мъка остави...

Сега е време, време за градене,
направи си сал... от вяра и мечти.
Изчакай бурята да спре да стене,
останалото вятърът ще сътвори.

И когато стигнеш своя остров,
ще знаеш... няма връщане назад.
Оставаш там... Ще чакаш порив...?
Морето, вятърът и салът ще решат...

© Стефан Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??