29.01.2017 г., 14:22 ч.

Когато... 

  Поезия » Философска
2432 12 18

КОГАТО...

 

Когато за никого нищо не значиш, 
тогава загубваш и смисъл и цел... 
А нощем се взираш в небесните знаци... 
И знаеш - живота на заем си взел! 

 

Когато си тръгнеш далеч от тълпата, 
малцина за тебе се сещат. Нали! 

Тогава разбираш какво е Приятел, 
от твоите рани кого го боли... 

 

Когато в безпътица търсиш пътека, 
към себе си гордо и смело тръгни! 
Тогава ще чуеш как тихо в сърцето 
се раждат най-светлите пролетни дни! 

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??