23.04.2019 г., 22:33 ч.

Когато... 

  Поезия » Любовна
480 3 0

Когато дори не трябва да си говорим,

за да държим укротени ветровете...

И със себе си разделени се борим,

но пак си пазим взаимно гърбовете...

Помни, че в този свят двама

сме свързани тайно със нишка...

И любовта ни, макар да е драма,

ме пали със свойта въздишка...

Изгаря ме бавно на клада

и буди във мен зверовете...

В сърцето ми огънят продължава,

не го гасят дори дъждовете...

© Мария Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??