17.07.2024 г., 10:09 ч.

Когато 

  Поезия » Любовна
90 0 0

      

        Когато

 

Когато вятърът отрони

отново есенни листа

и топлото красиво лято

отстъпи път на есента.

 

Когато споря със сърцето,

когато мислите летят,

когато търся в мен детето,

а погледът ми губи цвят,

 

за тебе ще си мисля само,

за всички чувства и мечти,

за времето, което пропиляно

в сърцето само ще боли.

 

За дългите красиви нощи,

за думите във стихналия град,

за любовта, която носи

безкраен цветен аромат…

 

И ако още ме обичаш,

за мене ще си спомниш ти.

Навярно името ми ще изричаш,

когато есенният дъжд вали.

          Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??