4.12.2007 г., 6:33 ч.

Когато 

  Поезия
605 0 2
Когато ти не си до мене,
аз потъвам в мъгла...
Когато сутрин аз те виждам,
ти си моята роса...
Когато в тъжна нощ мечтая
да се слея с твоята душа...
Когато аз неспирам до желая
да бъда в твоята сътба.
Когато нежно ме погледнеш,
и викаш ме "ела".
Когато винаги прииждам,
а ти посрещаш с топлота...
Когато шепнеш ми тъй нежно...
мили думи в нощта...
Когато чакаш ме да дойда,
сам самичък на студа...
Когато твоята усмивка
засенчва хиляди слънца...
Когато ти стоиш до мене,
а аз далече съм сама...
Когато тихичко нашепваш,
че обичаш ме във таз тъма,
тогава аз пък ще извикам,
че обичам те, пред цялата земя!

© Дани Николчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошла!
  • ОООО!... Много ми харесва! Честно казано, докосна ме... Но му трябва още малко шлайф... Доизпипай!
Предложения
: ??:??