11.12.2007 г., 16:32 ч.

Когато... 

  Поезия » Любовна
725 0 6
Когато клонките в гората зашумят,
а изворът бълбука ли, бълбука,
когат' пчелиците в цветята зажужат
и слънце топли всяка бука...

Когато слънцето студената вода загрей
и тръгне в планината щуката нагоре -
тогава лятото ще дойде с топъл вей,
тогава и сърцето ще говори...!

© Борислав Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??