10.10.2008 г., 10:33 ч.

Когато аз... 

  Поезия » Любовна
498 0 1
Когато аз те исках, крещеше моето сърце,
умираше в бездната от тъмнина.
Там, където хиляди сърца плачеха и се молеха.
Когато аз извиках силно,
не бе от болка, не бе от гняв.
Желанието и силата да те прегърна,
превърнаха душата ми във прах.
Когато аз копнеех за миг да зърна твоите очи,
то бе, за да не ги забравя никога.

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много нежно..Навява малко тъга..Страшно много харесах!6 от мен
Предложения
: ??:??