Въпреки всички човешки беди!
Земята продължава напук -
да се върти...
Където е текло, пак ще тече!
И когато боли те се питаш защо?
Нима си заслужил всичко това?
Или това е само игра!?
Игра на живот, но надали твоят...
Но чий е тогава? Защо те боли?
Редят се деня и ноща и не спират!
Часовника стрелките си върти...
Как в теб минало с сегашно са се сплели?
Човек си... Може би затуй -
за всичко те боли...
© Ангел Всички права запазени