3.03.2005 г., 1:17 ч.

KOГАТО БЪДЕШ АНГЕЛ 

  Поезия
1025 0 2
Ако преминеш през тунела пълен със страх
И видиш Рай сред облаците в небесата...
Когато паднеш на колене и Му кажеш "Грешен бях",
Тогава ще научиш, че Адът тук е...на Земята...

Вперил поглед в слънцето, сам слънце ти бъди.
В миг надмогнал хаос и омраза, сенки и лъжи-
Ще забравиш за тъгата, за това колко те боли.
Прости на всичко и на всички - на себе си дори.

Много мъка ти изпита, много битки преживя,
А видя ли, смисъл има в всичко...има Красота.
Понякога сам не вярваше, но накрая оцеля...
Разпери крилата и надолу за последно погледни.
Спомни си нас, грешниците, тук в мрака - на Земята.

Прокълни ни после...забрави ни...и Лети.

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??