2.03.2024 г., 11:56 ч.

Когато думите 

  Поезия » Любовна
187 2 3

     

    Когато думите

 

Когато думите отново

докоснат моята душа,

когато всяко нежно слово

за тебе пиша във нощта…

 

Когато си от мен далече,

когато липсва светлина,

когато времето е в мене

и ти си всичко на света…

 

Ти намери ме със сърцето,

почувствай тази красота!

Дари ми слънцето, което

ще бъде глътка светлина!

 

Ти знаеш, че обичам силно

и чувствата ми са море,

което пагубно и силно

любов за теб ще донесе.

        Мария Мустакерска

 

 

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??