8.05.2010 г., 19:36 ч.

Когато единствена другарка ти е самотата... 

  Поезия » Любовна
785 0 1

Когато единствена другарка ти е самотата,
когато тръгнал си е летния ти ден,
когато на вратата няма кой с усмивка да те чака,
не се страхувай, а ела при мен.

И за мен нощта бе празна стая,
в която връщаха ме безпощадно часовете.
Твоята тъга, уви, прилича на оная,
която моето сърце остави на парчета...

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??