23.02.2019 г., 23:01 ч.

Когато есента прегръща зимата 

  Поезия » Любовна
561 1 3

Когато есента прегръща зимата
и всички пътища назад са заледени,
тогава стават дори излишни думите,
които са до болка отчуждени...

 

Когато всичките пътеки са оставени,
а сърцето запустяло е във нищото
и бивши чувства тънат във забравата
и хвърлени надеждите в огнището...

 

Когато сълзите промият раните,
а клетвите любовни са в бунището,
тогава дръж главата си изправена
и тръгвай смело, без да чакаш нищо!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??