Feb 23, 2019, 11:01 PM

Когато есента прегръща зимата 

  Poetry » Love
565 1 3

Когато есента прегръща зимата
и всички пътища назад са заледени,
тогава стават дори излишни думите,
които са до болка отчуждени...

 

Когато всичките пътеки са оставени,
а сърцето запустяло е във нищото
и бивши чувства тънат във забравата
и хвърлени надеждите в огнището...

 

Когато сълзите промият раните,
а клетвите любовни са в бунището,
тогава дръж главата си изправена
и тръгвай смело, без да чакаш нищо!

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??