6.01.2011 г., 18:53 ч.

Когато есента си отива 

  Поезия » Пейзажна
514 0 0

В градината цветята увяхват -

старите рани трудно зарастват.

Яворът клони леко повява -

поредна раздяла пак се задава.

 

В постеля от опадали листа

плахото сираче младостта

изпрати за последно есента -

с вълшебен танц на радостта.

 

Южнякът повя за последно.

Диря от пясък остана безследно,

блесна лъч светлина за устремено.

Нежно убийство - отдавна простено!

© Светлана Талева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??