8.12.2011 г., 14:01 ч.

Когато идваш 

  Поезия » Любовна
491 0 1

Когато идваш уморен при мен,
събирам в шепа твоите надежди.
Обличам ги за малко в самота.
Стигат ми любовите ти прежди.

Когато тръгваш уморен от мен,
събирам в шепа твоите тревоги.
Измивам ги със моите сълзи.
Наливам ги във нашите основи.

И ден след ден, след утро или нощ,
доволни, уморени, луди, спящи,
двама радост и любов делим,
но поотделно в болката летящи.

© Теодорина Аначкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??