Dec 8, 2011, 2:01 PM

Когато идваш 

  Poetry » Love
501 0 1

Когато идваш уморен при мен,
събирам в шепа твоите надежди.
Обличам ги за малко в самота.
Стигат ми любовите ти прежди.

Когато тръгваш уморен от мен,
събирам в шепа твоите тревоги.
Измивам ги със моите сълзи.
Наливам ги във нашите основи.

И ден след ден, след утро или нощ,
доволни, уморени, луди, спящи,
двама радост и любов делим,
но поотделно в болката летящи.

© Теодорина Аначкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??