25.03.2011 г., 23:26 ч.

Когато "имаш" избор... 

  Поезия
675 0 1

Късен, сумрачен следобед,
малки навъсени, сгърбени сенки.
Наоколо шибани, стъклени сгради.

Банка - изсмукала хората,
дебне и чака - кръвта ти отплата.
Вътре  следи те чиновник опасен.

Мрачни, неясни и смотани,
минават ти дните, преди да са почнали,
работа, къща самотна… и ти.

Тежък, метален и сигурен.
В ръката лежи нажежен пистолетът.
- Хайде, Човеко – иди! И Веднъж и Ти БЪДИ!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??