24.05.2013 г., 10:16 ч.

Когато любовта е в нас 

  Поезия » Любовна
491 0 0

Когато Любовта Говори,
Светът смирено си мълчи! 
Притихнал е той в лунна нощ, 
подмамен от задъхани звезди
и слял се с всички ветрове, 
емоции и страсти дивни. 
А ритъмът на твоето сърце 
е времето изминало във щастие! 
И музиката в твоята Душа 
е туй, което помни се!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??