Когато Любовта Говори,
Светът смирено си мълчи!
Притихнал е той в лунна нощ,
подмамен от задъхани звезди
и слял се с всички ветрове,
емоции и страсти дивни.
А ритъмът на твоето сърце
е времето изминало във щастие!
И музиката в твоята Душа
е туй, което помни се!
© Ангел Филипов All rights reserved.