25.07.2008 г., 10:01 ч.

... когато любовта ми се бори 

  Поезия » Любовна
767 0 2
Неусетно изтичат
минутите,
като листа, загубили клони.
И там долу
посрещнати... живи,
те намират своите
пориви.
И вече не търся
лицето ти,
оцеляло след бурните
спомени,
а душата,
която самотно спи,
преживявайки своите
сезони...
Вечер събуждам
звездите навън:
"Не сънувайте чуждите пориви!"
"Не заспивайте..." -
прошепвам насън...
когато любовта ми
се бори...

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??