17.07.2018 г., 2:06 ч.

Когато любовта си отива.. 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
640 0 0

Късметлия е този,

който обича и бива обичан.

Но любовта умира,

ако не се грижим за нея.

Също както цветята повяхват,

така повяхват и усмивките,

и надеждите, и мечтите.

Любовта е много търпелива,

но идва момент, когато изчезва безследно.

И нищо не може да я върне.

Глупак си, ако и позволиш да си отиде.

Глупак си, ако егото ти е по-важно

от усмивката и радостта на човека,

който те е приел с всичките ти недостатъци

и ти е посветил живота си.

Често хората не оценяваме това,

което имаме, но не го ли разберем на време,

накрая повяхваме и ние...

© Калина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??