10.01.2008 г., 1:18 ч.

Когато ме опиваш с поглед... 

  Поезия » Любовна
814 0 27



Когато ме опиваш с поглед
и галиш нежно със ръце,
отпивам синева безбрежна
и ме обзема луд копнеж.

Как искам да заспя на твойто рамо,
да шепна тихичко в захлас
не много, тези думи само:
„Обичам те, със теб ще бъда аз"...

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??