3.01.2013 г., 16:25 ч.

Когато ми махаш за сбогом 

  Поезия » Любовна
717 0 5

КОГАТО МИ МАХАШ ЗА СБОГОМ

 

Когато ми махаш за сбогом,

сърцето ми тръпне от мъка.

Обичам те толкова мого...

боли ме от тази разлъка!

 

Кога ще се върна - не зная,

далече ме пътят отвежда.

Но теб ще обичам до края

и нося в сърцето надежда.

 

Върти се кръгът без пощада,

редят се раздели и срещи.

Ще дойде денят за награда -

отрада за устни горещи!...

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??