Jan 3, 2013, 4:25 PM

Когато ми махаш за сбогом 

  Poetry » Love
718 0 5

КОГАТО МИ МАХАШ ЗА СБОГОМ

 

Когато ми махаш за сбогом,

сърцето ми тръпне от мъка.

Обичам те толкова мого...

боли ме от тази разлъка!

 

Кога ще се върна - не зная,

далече ме пътят отвежда.

Но теб ще обичам до края

и нося в сърцето надежда.

 

Върти се кръгът без пощада,

редят се раздели и срещи.

Ще дойде денят за награда -

отрада за устни горещи!...

© Радко Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??