8.12.2016 г., 13:38 ч.

Когато ми се обича 

  Поезия » Свободен стих
396 0 0

Това е за тези
които ни молят да останем още малко
сутринта
да си доспим 
да поговорим 
за предни залези

 

за тези, които
ни черпят не с текила
а с малко повече докосване
и повече погледи, 
жадни за нас
а не за тялото ни

 

за онзи, 
за когото се сещаш сега
и за нито един от онези
които са ти обещавали всичко 
а са ти давали нищо 
и грозна раздяла

 

това е за онзи
който предпочете рошавите ми
сутрини
и изтриването на грима ми 
нощем

 

онези с обещанията ми показаха 
какво да не търся, 
когато ми се обича
и кого да обичам
когато не ми се. 

© Ника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??