КОГАТО МОГА
Защо да чакам,
когато мога да съм с тебе;
Защо да преглъщам болка,
когато мога да кажа
„Прости ми!“;
Защо да смирявам звуците,
когато мога да запея?
Защо да премълчавам думите,
когато мога да кажа,
„Обичам те.“
© Албена Стефанова Всички права запазени
Не чакай!!!
Поздрави!!!