Dec 15, 2009, 11:41 AM

Когато мога 

  Poetry
360 0 1

КОГАТО МОГА

 

Защо да чакам,

когато мога да съм с тебе;

Защо да преглъщам болка,

когато мога да кажа

„Прости ми!“;

Защо да смирявам звуците,

 когато мога да запея?

Защо да премълчавам думите,

когато мога да кажа,

„Обичам те.“

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??