18.02.2009 г., 9:04 ч.

Когато най-малко очаквам (с видео) 

  Поезия » Любовна
670 0 9

 

 

КОГАТО НАЙ-МАЛКО ОЧАКВАМ

 

 

 

Търсих я толкова дълго, че вече бях изгубил надежда,

уморен и отчаян, почти бях се отказал в страни да поглеждам

и точно, когато най-малко очаквах и мислех за други неща,

съвсем неочаквано и някак спонтанно ме връхлетя любовта.

 

Не можах да повярвам, бях изненадан, че това ми се случи,

исках всички да знаят, да крещя - цял свят да научи,

че красива бе тя и точно в мен взе, че се влюби

и всеки от нас в омая по другия ума си загуби.

 

И се започна една шармантна, пикантна любов безконечна,

както всяка друга и тя мечтаеше да бъде вечна.

Бурни вечери бяха,а дните ни тежки копнежни раздели,

кратки делници следваха с много дълги общи недели.

 

Страстна, пламенна и магнетична, като младо руйно вино,

такава любов днес има само в старото черно-бяло кино.

Дошла от средата на нищото, завладяла ни с огромна сила

и изчезна внезапно, отново така, както се бе появила.

 

Днес и тя като другите - в спомена само я пазя,

след обич такава, макар краткотрайна - не мога вече да мразя

и знам, че точно, когато най-малко очаквам и мисля за други неща,

съвсем неочаквано и някак спонтанно,ще ме връхлети пак любовта.

 

                     

                                        ВИДЕО:        http://www.vbox7.com/play:01d8ee16

 

 

 

 

 

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??