22.07.2007 г., 12:00 ч.

Когато не съм егоцентричен задник 

  Поезия
2459 0 35
Когато не съм егоцентричен задник,
съм просто поредна сълзливост...
Това за теб е малък празник!
За мен - безличност и страхливост.

Когато не съм самовлюбен кретен,
съм само една неприсъщност...
За теб тогава и мрака е ден,
а аз се мразя до втръснатост.

Когато не съм - ме харесваш.
Когато съм аз, ме търпиш...
Но дали ще е любов,
ако успееш да ме разделиш?


© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??