19.10.2008 г., 11:51 ч.

Когато правя любов 

  Поезия » Еротична
1276 0 5
 

1. В този миг, когато те желая,

настъпват моите най-съкровенни часове.

Аз хвърлям се в обятия от страсти

и няма нищо, което може да ме спре.

 

2. Изправям се пред удоволствието и коленича,

с целувка аз дарявам всяка част от твоето тело.

Всяка дреха при допира ти сама се свлича

и започвам да те любя, дори да не е на легло.

 

3. Обичам да усещам мъжкото дихание

и всеки изблик, стен и зов.

Влудява ме аромата на мъжко съзерцание

и желанието да проникне, когато е готов.

 

4. Колко божествено е това съвокупление,

тези движения и двете тела в едно.

Толкова удоволствие и напрежение,

сякаш времето е спряло на това место.

 

5. В тези минути всичко изчезва -

срама, болката, дори и страха.

Мимолетно сякаш всичко забравяш

до очакването на мига.

 

6. И ето го, обсебва ни със сила,

със сладката болка настъпва мига.

Идва внезапно и си отива,

остава спомена и умората след това.

 

7. Но въпреки всичко, обичам  да чувствам

соковете, преливащи от нас след мига.

Харесвам тресенето, болката, писъка -

да правя любов, това е като да се родя и умра.

© Птица Жар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??