1. В този миг, когато те желая,
настъпват моите най-съкровенни часове.
Аз хвърлям се в обятия от страсти
и няма нищо, което може да ме спре.
2. Изправям се пред удоволствието и коленича,
с целувка аз дарявам всяка част от твоето тело.
Всяка дреха при допира ти сама се свлича
и започвам да те любя, дори да не е на легло.
3. Обичам да усещам мъжкото дихание
и всеки изблик, стен и зов.
Влудява ме аромата на мъжко съзерцание
и желанието да проникне, когато е готов.
4. Колко божествено е това съвокупление,
тези движения и двете тела в едно.
Толкова удоволствие и напрежение,
сякаш времето е спряло на това место.
5. В тези минути всичко изчезва -
срама, болката, дори и страха.
Мимолетно сякаш всичко забравяш
до очакването на мига.
6. И ето го, обсебва ни със сила,
със сладката болка настъпва мига.
Идва внезапно и си отива,
остава спомена и умората след това.
7. Но въпреки всичко, обичам да чувствам
соковете, преливащи от нас след мига.
Харесвам тресенето, болката, писъка -
да правя любов, това е като да се родя и умра.
© Птица Жар Все права защищены
Поздрави!