5.12.2015 г., 22:35 ч.

Когато само болката остане 

  Поезия » Философска
383 0 2

Когато само болката остане

 

Когато само болката остане,

постепенно всичко губи смисъл.

Няма нищо ясно, нищо мило.

 

Когато само болката остане,

няма щастие, няма обич.

Животът изгубва цветовете си.

 

Когато само болката остане

и агонията ми е непоносима,

тогава нека всичко свърши…

Не искам вече да ме има!

 

Постепенно губя себе си…

Скоро ще се превърна в нищо…

Няма да съм вече същия,

когато само болката остане…   

© Галифрей Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дано да премине! Понякога болката пречиства духа...
  • Изтрий всички очаквания за света и започни отначало... Тогава всичко лошо е страничен фон. Инатът като цяло е славно нещо Поздрави от мен.
Предложения
: ??:??