1.11.2007 г., 12:26 ч.

Когато се случи... 

  Поезия » Гражданска
983 0 18
 

И когато се случи...

Тогава

ще съм пролетен вятър...

Ще бъда...

Топъл старец

до камина студена...

Ще те чакам.

Ще дойдеш.

Ще влезем

при себе си...

Със всичкото си,

в съня си,

на легло - топли тела -

Сладък ден в есен от жажда...

Ти...

Ще се случиш! -

Ярка луна,

вежливо мълчание.

Ще се усмихваш!

Когато се случи ...

Ще те гледам,

както гледа Хендрике творецът.

Ще те пия,

рисувам,

усещам.

Ще те търся,

целувам и галя...

Ще е топло,

ще си пролетен вятър...

И ще бъда...

когато се случи.

© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??