И когато се случи...
Тогава
ще съм пролетен вятър...
Ще бъда...
Топъл старец
до камина студена...
Ще те чакам.
Ще дойдеш.
Ще влезем
при себе си...
Със всичкото си,
в съня си,
на легло - топли тела -
Сладък ден в есен от жажда...
Ти...
Ще се случиш! -
Ярка луна,
вежливо мълчание.
Ще се усмихваш!
Когато се случи ...
Ще те гледам,
както гледа Хендрике творецът.
Ще те пия,
рисувам,
усещам.
Ще те търся,
целувам и галя...
Ще е топло,
ще си пролетен вятър...
И ще бъда...
когато се случи.
© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.