10.02.2006 г., 14:08 ч.

Когато се случи 

  Поезия
654 0 0

   Когато се случи

Да си "смисъл" наречен сред вечер безумна,
след полет обречен на чувства разумни
и в миг да те стресне
сред гръм и сред локви
едничкото нещо, което е котва,
което те спира и тихичко плаче
във теб като лира, и стон и прозрачен
денят ти започва, събуждаш се стихнал.
До тебе е някой добър и притихнал.
Когато се случи да бъдеш ти вечер
на някой познат и безкрайно далечен.

© Мария Чомакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??