19.03.2007 г., 22:35 ч.

Когато се влюбиха Севера и Юга... 

  Поезия
800 0 6
Колелото още се върти, нали? А си мислех, че обърнало е своя ход. Надявах се, че е спряло да боли, Че приключи гоненицата и игри от тоя род. Срещнах те отново и болката-любов се върна, От този грях отровили са се и твоите очи, И зачудихме се двама как съдбата се обърна, Но доста закъсня, не смяташ ли така и ти? Думите горчаха, неудобство замени смеха, и душите осъзнаха, че аз и ти, сме вече само той и тя... …поредните герои в книгата “Живот”, които не достигнаха до своя happy end. Вместо в криле, любовта превърна се в хомот, Изтъркаха се нотите на съдбата-диригент. След твойте обещания празни И след моето предателство огромно, Думите “Обичам те” са толкова омразни, А “Липсваш ми”, звучи ми доста злобно! В разгара на чувствата разделяме се сега, Хвърлихме ги в огъня на суетата, Ще се видим в сънищата, дето носи ни нощта, Може би щастието се крие в самотата. Тръгвам, страховете мои сбъдват се, Сега за мен каквото искаш си мисли, Веднъж ми каза, че в мойта липса влюбваш се, Тогава си отивам, а ти влюбен в мен завинаги бъди!!!

© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??