25.08.2013 г., 15:40 ч.

Когато се върнеш.. 

  Поезия
1190 0 2

Вземи ме в прегръдките си,

когато се върнеш...

Целувай ме безкрайно дълго,

когато се върнеш...

Изтрий сълзите парещи,

когато се върнеш...

 

Върни блясъка в очите ми,

когато се върнеш...

Тъгата - жестока и непоносима

да изчезне завинаги, 

когато се върнеш...

Излекувай раните стари,

когато се върнеш...

 

Обичай ме повече от всякога,

ако някога се завърнеш..!

© Бинназ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??