Aug 25, 2013, 3:40 PM

Когато се върнеш.. 

  Poetry
1171 0 2

Вземи ме в прегръдките си,

когато се върнеш...

Целувай ме безкрайно дълго,

когато се върнеш...

Изтрий сълзите парещи,

когато се върнеш...

 

Върни блясъка в очите ми,

когато се върнеш...

Тъгата - жестока и непоносима

да изчезне завинаги, 

когато се върнеш...

Излекувай раните стари,

когато се върнеш...

 

Обичай ме повече от всякога,

ако някога се завърнеш..!

© Бинназ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??