13.07.2006 г., 0:54 ч.

Когато си 

  Поезия
576 0 7

* * *

Когато си много самотен,
без усмивки и длани добри.
Поспри се при старата есен.
При солените тъжни сълзи.

Толкова много листа по земята.
Толкова много разбити сърца.
Събери си от тях мъничка песен.
Събери си от тях топлина.

6. 8. 1978

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??